Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ευρωπαϊκή Γιορτή της μουσικής στην Πρέβεζα

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της μουσικής για δωδέκατη χρονιά μένει πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της με το κοινό, όπως πάντα δωρεάν και στο γνωστό σημείο: στους δρόμους και τις πλατείες δεκάδων πόλεων σε όλη την Ελλάδα. Η Πρέβεζα συμμετέχει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με την διοργάνωση να ανήκει για πρώτη φορά φέτος στον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Επί Σκηνής’.

Από 18 έως 22 Ιουνίου λοιπόν, η πόλη μας αλλάζει. Η μουσική θα βγει στους δρόμους και υπόσχεται να γεμίσει τα βράδια μας. Στην Πρέβεζα και σε δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μουσικές και ήχοι θα ταξιδεύουν παντού, αλλάζοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Μια πραγματική γιορτή θα στηθεί ...
αφιερωμένη στην μουσική, στις πόλεις και στους κατοίκους τους.


Τι είναι η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής; Τίποτα λιγότερο από το μεγαλύτερο ζωντανό μουσικό γεγονός της χώρας. Μια Γιορτή που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, μοιράζοντας απλόχερα και πάντα δωρεάν, εικόνες και ήχους για κάθε γούστο.

Προσφέρει την μοναδική δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες να απολαύσουν πολιτισμό, επιλέγοντας μεταξύ δεκάδων εκπροσώπων όλων των ειδών μουσικής. Παράλληλα, δίνει την σπάνια ευκαιρία σε εκατοντάδες καλλιτέχνες να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο ευρύ κοινό.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής λοιπόν είναι και πάλι εδώ. Εσείς δεν έχετε παρά να την απολαύσετε…