Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Είμαστε εδώ ... !!!

Επιστρέφουμε μετά από ένα χρόνο στα λημέρια του Internet και αυτή τη φορά ανοίγουμε ένα διαφορετικό blog, ένα δικό μας αποκλειστικά blog, ένα Blog μόνο για την Πόλη μας. Την Πρέβεζα που τόσο αγαπήσαμε και θα αγαπάμε με μια καρδιά που χτυπάει για να την δει στην θέση που της αξίζει.

Δεν ήρθαμε εδώ για να ενταχθούμε σε πολιτικές αόριστες και ασαφείς. Δεν ήρθαμε εδώ για να γίνουμε πιόνια κανενός και να πάρουμε το μέρος του ενός ή του άλλου, ήρθαμε για να ...
πάρουμε το μέρος του κόσμου, του απλού Πρεβεζάνου που αναστενάζει καθημερινά μπας και δει μια άσπρη μέρα.

Δεν ήρθαμε εδώ για να ευλογήσουμε τα γένια κανενός ούτε και τα δικά μας, ήρθαμε για να αναδείξουμε με την δική σας βοήθεια προβλήματα και θέματα που ίσως να μην έφταναν ποτέ εκεί που έπρεπε.

Δεν ήρθαμε για να εξευτελίσουμε και να προσβάλουμε προσωπικότητες, ήρθαμε για να "μαλώσουμε" αυτούς και όσους σκοπεύουν να προσβάλουν την νοημοσύνη όλως μας και να παίξουν πάνω στο μέλλον των παιδιών μας...!!!

Ήρθαμε να γελάσουμε, να κουτσομπολέψουμε, γιατί όχι, μερικές φορές, να αναδείξουμε, να εντοπίσουμε γεγονότα και καταστάσεις...
Ήρθαμε να μιλήσουμε, να μιλήσετε όλοι οι Πρεβεζάνοι από οποιαδήποτε περιοχή, από την Πάργα, το Φανάρι, το Λούρο την Φιλιππιάδα... από κάθε χωρίο και κάθε μεριά της ομορφότερης περιοχής της Ηπείρου.

Η καθημερινή σας ενημέρωση μέσα από το "xlemponiar(i)ko" θέλουμε να είναι διασκέδαση γι αυτό και θα προσπαθούμε ανάμεσα στις αναρτήσεις που αφορούν τοπικά θέματα να Postάρουμε και θέματα ενδιαφέροντα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Κοινωνικά, αστεία, περίεργα, γεγονότα που αξίζει να γνωρίζουμε και που θα μας κάνουν έστω και για λίγο να ξεφύγουμε και να ξεχαστούμε!!!

Καθημερινά θέλουμε να γίνουμε αποδέκτες των δικών σας μηνυμάτων. Μιλήστε μας για το οτιδήποτε και εμείς θα σας ακούσουμε και μετά από εμάς θα σας ακούσουν και πολλοί άλλοι...

Καλή ανάγνωση